Golf i Højstrupgårds store park

Fitness & aerobic

Højstrupgård_Fitness
Vores fitnessrum finder du på Konventum med maskiner til både styrke- og cardiotræning, så du kan få trænet hele kroppen. Vi har også en sal med plads til hold på ca. 20 personer. Salen kan benyttes til aerobic, zumba, pilates eller yoga. Efter træning kan du nyde et varmt bad eller en tur i sauna. 

Skovfitness & cykelruter

Højstrupgåtrd_cykling
Højstrupgårds skovrige og kuperede terræn indbyder til at bruge naturen aktivt. Hold dit møde under trætoppene. Test din form i vores skovfitness. Eller tag en rask løbe- eller cykeltur og se mere af området, både i skoven og langs stranden. Du kan låne cykler og mountainbikes hos os. 

9-huls par 3 golfbane

Højstrupgård_Golf
Brug Højstrupgårds golfbane som del af jeres teambuilding eller tag et spil med vennerne. Vi arbejder tæt sammen med Helsingør Golf Club, hvis I har brug for flere udfordringer. Vi tilbyder leje af golfbags, men du er også velkommen til at tage din egen bag med.

Havbad & natur

Højstrupgård_havbad
Højstrupgård ligger 300 m fra Øresund, så hos os behøver du ikke blive snydt for din morgendukkert. Eller hvad med et eftermiddagsbad, når dagens program er overstået? Hvis I har lyst til at udforske Øresund i havkajakker i stedet for i badedragter og Speedos, så kan vi sagtens hjælpe med et godt tilbud.

Tid til nydelse

vinkælder_højstrupgård

Skal I også have tid til adspredelse, hygge og nydelse i forbindelse med jeres konference? Så byder Højstrupgård både på vinkælder med vinsmagning og to hyggelige barer, hvor I kan slappe af nyde hinandens selskab.

Spørg vores booking afdeling om mulighederne i forbindelse med jeres næste konference.

Facilitering & teambuilding

Højstrupgård_Teambuilding
Arbejder I med involverende konferencer? På Højstrupgård er du velkommen til at benytte vores faste konsulenter til både innovativ facilitering og lærende teambuilding. Hos Højstrupgård går vi nemlig op i, at I også lærer noget, mens I har det sjovt.

Gå på opdagelse i Helsingør

Højstrupgård ligger 2.5 km fra Helsingør centrum i smukke, grønne omgivelser. Vores nabo til den ene side er Helsingør Golf Club og til den anden side er det Øresund.

I Helsingør kan du opleve mange store seværdigheder, bl.a Kronborg, M/S Søfartsmuseet, Kulturværftet, Toldkammeret og det hyggelige gamle bycentrum med gågader og mange spændende butikker, caféer og restauranter.  

Kontakt os

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Højstrupgård eller
Konventum, så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.