Følg Højstrupgårds blog

Seneste nyt

På Højstrupgård vil vi gerne holde jer opdateret på, hvordan I får udnyttet vores smukke omgivelser bedst muligt i løbet af hele året. Derfor udkommer vi løbende med blog-indlæg, hvor du kan finde inspiration til din næste konference på Højstrupgård.

5 fritidsaktiviteter, du kan nyde som konferencegæst

Gæster du Højstrupgård i forbindelse med et møde eller en konference, og har du lidt fritid, du gerne vil udnytte? Området omkring Højstrupgård og Kongernes Nordsjælland har masser at byde på, hvad end du har et par timer eller en hel dag. Her kommer fem forslag til fritidsaktiviteter:

Skovfitness
Trænger du til at bruge kroppen, er vores skovfitness et fremragende valg. Beliggende i skoven, som grænser op til Højstrupgård, finder du flere maskiner fremstillet af træ – magen til dem du finder i et fitnesscenter. Her kan du træne hele kroppen, mens du nyder udsigten over Øresund og den friske luft.

Stranden
Har du lyst til at tage en dukkert i Øresund, kan du også gøre det. Kun 5 minutters gang fra Højstrupgård finder du et dejligt stykke strand med udsigt til Sverige. Er du til vinterbadning, kan du afslutte din dukkert med en tur i vores sauna.

Gåture
I Højstrupgårds park finder du flere stisystemer, der fører dig rundt i området. Du kan også tage en tur langs stranden eller en lang tur i skoven. Vil du på en lidt længere tur, er den 26 km lange pilgrimsrute en god udfordring. Med start i Helsingør, går den videre over Esrum og slutter i Hillerød.

Golf
På Højstrupgård finder du også vores egen 9-hullers golfbane. Vil du hellere spille på en længere bane kan du også det. Vi samarbejder med vores nabo Helsingør Golfklub, hvilket gør det muligt for dig at slå dig løs på deres bane også. Udstyr kan du leje i receptionen.

Lån en cykel
Vil du på opdagelse i nærområdet, er en cykel din bedste ven. Vores hotelpartner Konventum låner cykler ud gratis til alle vores gæster. Her er et par forslag til cykelturen:

  • Tag på en shoppingtur i Helsingørs gågade, hvor du finder mange små hyggelige butikker og caféer
  • Besøg historiske Kronborg, som ikke kun er kongernes tidligere residens, men også rammen for det berømte Shakespearestykke ”Hamlet” – og UNESCO Verdensarv.
  • Tag til Helsingør Madmarked og smag på mad fra hele verden. Egner sig især godt, hvis man er en gruppe madentusiaster.

Vil du høre mere om dine muligheder i forbindelse med et ophold på Højstrupgård, så kontakt vores booking på 49 28 09 00.