Hold dit bryllup og livets andre særlige fester på Højstrupgård

Det starter med et kys

Det allerførste kys er jeres begyndelse på et liv sammen i medgang og modgang. Og ofte efterfølges det første kys også af en fantastisk fest, når I vælger at holde bryllup på Højstrupgård. Her kan I holde jeres store dag i herskabelige omgivelser, hvor husets historiske rammer og romantiske stil bidrager til, at I får lige præcis den fest, I drømmer om.

Alt fra den smukkeste bryllupskage til den efterfølgende middag med alle de lækre retter, I har planlagt sammen med vores køkken, skaber de oplevelser sammen med jeres gæster, som I vil huske resten af jeres liv. Og vi har langt til nærmeste nabo, så hos os må festen gerne vare lige til den lyse morgen. 

Download vores bryllupsbrochure her.

Festpakker og priser

Fester_Selskaber_Højstrupgård
I flere hundrede år har Højstrupgård dannet rammen om livets store fester for både adelige og borgerlige gæster. Nu er husets døre åbne for, at I også kan fejre jeres store dag i de smukke historiske omgivelser. Vi planlægger festen ned til mindste detalje sammen med jer, så I får lige præcis den dag, I drømmer om. 

Vores menuer

Hotel_Restaurant_Højstrupgård

På Højstrupgård får I mad skabt af årstidernes gode råvarer. Vores køkken byder på masser af hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser, for hos os handler mad også om nærvær, fællesskab og god kvalitet.

Bemærk, at vores restaurant kun er åben i forbindelse med din konference eller dit selskab. 

Vores værelser

Hotel_Højstrupgård

Vi garanterer jer en god nats søvn i vores smukke værelser. Her kan I bo med udsigt over Øresund, parken og golfbanen eller ud til vores atriumgård, hvor springvandet "Alverden" af kunstnerduoen Peter Severin og Leif Madsen sætter den meditative stemning. Alle værelser er inklusiv ro og plads til fordybelse.