Konference på Højstrupgård

Skab ro om dit møde eller din konference

På Højstrupgård er der en helt særlig stemning. Lige uden for mødelokalerne skinner solen i Øresunds blå bølger, fuglene kvidrer i parkens træer og den gamle herregårds tykke mure lægger en dæmper på hverdagens stress og jag. Her kan I holde møde eller konference helt uforstyrret med ro og nærvær til at tale om de forandringer eller udfordringer, I arbejder med. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Højstrupgård.

Vores lokaler

Konference_lokaler_Højstrupgård
På Højstrupgård finder du 12 smukke mødelokaler med hver deres stemning. Så hvad enten I er til udsigt over hav, park eller kunstværker, så har vi et lokale til jer. Om I afholder mindre, eksklusive møder eller større konferencer, så står vi klar til at gøre jeres ophold på Højstrupgård til noget ganske særligt. 

Mødepakker & AV

Mødepakke_Højstrupgård
Hos os behøver I ikke være nervøse for teknikken. Vi har altid en fast AV-tekniker tilknyttet opstarten af jeres møde eller konference, så I kan få en god start på dagen med styr på teknikken. Vores tekniker er en del af vores faste mødepakker. Alle dele af mødepakken kan selvfølgelig tilrettes, så I får det præcis, som I drømmer om

Teambuilding & Aktiviteter

Teambuilding på Højstrupgård
På Højstrupgård har vi 300.000 kvm park, skov og strand, som giver mulighed for teambuilding og aktiviteter af enhver art. Vi har egen golfbane, skovfitness, løbe- og cykelruter, sauna og havbad i Øresund (ca. 350 m). Så her er rig mulighed for at få frisk luft til hjernen og ny energi i kroppen i løbet af jeres ophold.

 

Herregårdsejer for en dag

hojstrupgaard_front

Hos Højstrupgård kan du afprøve livet som herregårdsejer og byde dine gæster velkommen i jeres helt egne rammer, hvor I bestemmer tempoet. Her er der ingen afbrydelser, stress eller jag, men ro og fred til at diskutere og komme i dybden med det I har villet i lang tid.

Vores værelser

Hotel Højstrupgård
Vi garanterer jer en god nats søvn i vores smukke værelser. Her kan I bo med udsigt over Øresund, parken og golfbanen eller ud til vores atriumgård, hvor springvandet "Alverden" af kunstnerduoen Peter Severin og Leif Madsen sætter den meditative stemning. Alle værelser er inklusiv ro og plads til fordybelse.

Vores historie

Højstrupgård_Historien
I over 60 år har Højstrupgård fungeret som konference- og kursusejendom, men husets historie går endnu længere tilbage end det. Siden 1790 har der været bygninger på grunden, ejet af både adelige og borgerlige. I 1957 køber LO det nuværende Højstrupgård og indretter det til det konferencevenue, det er i dag.

Attraktive priser på møder

  • Dagmøde kr. 735,- / Konferencedøgn kr. 2.249,-

  • Der kan afbestilles 100% frit, indtil 14 dage før 1. arrangementsdag.
    Højstrupgårds afbestillingsregler er nogle af branchens mest fordelagtige. Heldigvis bliver de ikke brugt særlig tit.

  • Kontakt os: Tlf.: (+45) 49 28 09 00 Mail: info@hojstrupgaard.dk