Højstrupgård

Velkommen til Højstrupgård

Gæster kommer til Højstrupgård for at flytte sig - for at starte et nyt kapitel, udstikke en ny kurs, opleve noget nyt – for at bevæge sig i livet. På Højstrupgård gør vi denne bevægelse mulig ved at skabe et rum fuld af tillid og nærvær i rolige omgivelser, der på én gang er professionelle og hjemlige.

 

Møder & konferencer

Konferencer_Højstrupgård
På Højstrupgård er der en helt særlig stemning. Her kan I holde møde eller konference i smukke rammer - helt uforstyrret, med ro og nærvær til at tale om de forandringer eller udfordringer, I arbejder med. I kan også vælge at få hele huset for jer selv, hvis I har møder, der kræver ekstra diskretion.

Fester & selskaber

Fester_selskaber_Højstrupgård
Hos os kan I holde bryllup, fester og selskaber i smukke, herskablige omgivelser. Højstrupgård historiske rammer og den smukke udsigt over de blå bølger på Øresund, er den perfekte ramme for jeres store dag. Vores dygtige køkken sammensætter menuen ud fra jeres ønsker og sæsonens lækre råvarer. 

Hotel & ferieophold

Hotel_Højstrupgård
Overnat i Højstrupgårds smukke omgivelser. Her kan I booke overnatninger, weekendophold eller ferie. Så er I både midt i naturen og samtidig tæt på seværdighederne i Helsingør og omegn, bl.a. UNESCO verdensarven i form af Kronbrog og par force-jagtlandskabet i Nationalparken Kongernes Nordsjælland. 

Vores historie

Højstrupgård_Historien
I over 60 år har Højstrupgård fungeret som konference- og kursusejendom, men husets historie går endnu længere tilbage end det. Siden 1790 har der været bygninger på grunden, ejet af både adelige og borgerlige. I 1957 køber LO det nuværende Højstrupgård og indretter det til det konferencevenue, det er i dag.

Aktiviteter

Aktiviteter_Højstrupgård
På Højstrupgård har vi 300.000 kvm park, skov og strand, der giver jer rig mulighed for at få frisk luft til hjernen og ny energi i kroppen. Mange af vores aktiviteter deler vi med vores nabo Konventum, så hos os har I masser af muligheder for sjove, hyggelige og udfordrende teambuilding aktiviteter.  

Arrangementer

Arrangementer_Højstrupgård
I løbet af hele året inviterer vi til flere spændende arrangementer inden for kunst, kultur og gastronomi sammen med vores nabo Konventum. Her byder vi på foredrag og rundvisninger om vores store kunstsamling, inviterer indenfor til aktuelle foredrag og forkæler jer med køkkenets lækre retter flere gange om året.
Vidste du, at navnet Højstrupgård blev tildelt huset i 1873 af Baron Christian Rosenørn-Lehn efter inspiration fra Heibergs romantiske festspil "Elverhøj"?

Kontakt Højstrupgård

Ønsker du at afholde konference, møde eller selskab på Højstrupgård,
så kontakt os 49 28 09 00, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.