Oplev Højstrupgårds kunstsamling

Firmajulefrokost

Fredage & lørdage i november & december

På Konventum holder vi af traditionerne. Derfor skaber vi som altid den perfekte ramme om jeres julefrokost. Ellers er det jo ikke rigtig jul!

Forkæl dig selv og dine kolleger med Konventums overdådige og traditionsrige julebuffet, LIVE-musik, god stemning, gratis natbus til Helsingør og mulighed for at tilkøbe overnatning.

Download brochure og kontakt vores booking, 49 28 09 00, for at sikre jeres plads ved bordet. Og vent ikke for længe.. der bliver som regel hurtigt udsolgt.


Familiejulefrokost

Søndag 9. december kl. 13

Slip for timevis af forberedelser og en gigantisk opvask ved at invitere hele familien på Konventums klassiske og overdådige julefrokostbuffet fyldt med hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser til både store og små. Vi forkæler jer fra i kommer ind af døren - og vi tør godt love, at ingen kommer til at gå sultne hjem. Og hvorfor ikke krydre oplevelsen lidt ved at booke en overnatning i et af vores dejlige værelser, så I også kan få klaret juleindkøbene i Helsingørs charmerende gamle bydel. Du kan læse meget mere om menu og priser lige her.