Vildtaften

Kom til Vildtaften hos Højstrupgård - 13. & 14. oktober

Nyd efteråret til vildtaften på stemningsfulde Højstrupgård

Højstrupgårds smukke lokaler danner i år rammen for den traditionsrige vildtaften, hvor vores dygtige team af kokke d. 13. og 14. oktober står klar til at forkæle dig med en hyggelig aften udover det sædvanlige.

Det lokale vildtslagteri Nordvildt leverer friske varer fra Nordsjællands natur, og de garanterer en fantastisk smag og mørhed i det vildtkød, der er på menuen denne aften. Læn dig tilbage og nyd et glas vin og udsigten over efterårsskoven, mens dine smagsløg får en særlig oplevelse.

På dagen vil vores dygtige tjenere stå klar med et udvalg af vine, der passer særdeles godt til vildt, og vil med stor glæde rådgive dig ift. dit vinvalg. Er man ikke til vin er det muligt at købe øl, vand og sodavand på aftenen.

Den lækre menu af højeste kvalitet, de stemningsfulde omgivelser og de nøje udvalgte vine danner rammen for en dejlig aften. Så tag din familie, venner, kæreste eller ægtefælle under armen og forkæl dig selv med en vildtaften på Højstrupgård. Nordvildt og vores køkken leverer maden, Højstrupgård stemningen – alt, du skal gøre, er at dukke op.

Køb plads til vildtaften

Priser for Vildtaften

DKK 645,00
pr. person
DKK 335,00 pr. barn under 12 år

Drikkevarer kan købes separat til arrangementet.

 

Andre kiggede også på