Hold din fest på Højstrupgård

Hold dit bryllup og livets andre særlige fester i smukke omgivelser

På Højstrupgård kommer du helt ned i gear. Så er du advaret. Med panoramaudsigt over Øresund og park, skov og strand lige uden for døren, er det svært at gøre andet end at slappe af og nyde livet i de herskabelige omgivelser. Vi har værelser med udsigt over enten Øresund, de bakkede, grønne plæner med egen golfbane eller ud til vores smukke atriumgård, hvor et usædvanligt kunstværk sætter den meditative stemning.

Velkommen til et ophold, der vil give dig ro i sjælen.

Fester & selskaber

Fester_Selskaber_Højstrupgård
I flere hundrede år har Højstrupgård dannet rammen om livets store fester for både adelige og borgerlige gæster. Nu er husets døre åbne for, at I også kan fejre jeres store dag i de smukke historiske omgivelser. Vi planlægger festen ned til mindste detalje sammen med jer, så I får lige præcis den dag, I drømmer om. 

Vores køkken

Hotel_Restaurant_Højstrupgård

På Højstrupgård får I mad skabt af årstidernes gode råvarer. Vores køkken byder på masser af hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser, for hos os handler mad også om nærvær, fællesskab og god kvalitet.

Bemærk, at vores restaurant kun er åben i forbindelse med din konference eller dit selskab. 

Vores værelser

Hotel_Højstrupgård

Vi garanterer jer en god nats søvn i vores smukke værelser. Her kan I bo med udsigt over Øresund, parken og golfbanen eller ud til vores atriumgård, hvor springvandet "Alverden" af kunstnerduoen Peter Severin og Leif Madsen sætter den meditative stemning. Alle værelser er inklusiv ro og plads til fordybelse.