Menuer på Højstrupgård

Festpakker og årstidens menuer

Højstrupgård er kendt for sin gode mad og lækre selskabsmenuer. Vi glæder os til at hjælpe jer med at sammensætte den helt rigtige menu til jeres fest. Nedenfor kan I se de lækre menuer, der alle er baseret på årstidens lækre råvarer, vores hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser.

Den endelige menu planlægger vi i tæt samspil med jer, så det bliver præcis den fest, I drømmer om.

VINTER menu

Højstrupgård vintermenu

Til vinterens særlige fester har vores kokke sammensat en eksklusiv menu, hvor årstidens grøntsager, møre kød og karismatiske krydderier danner rammen om jeres selskab og give jeres gæster en varm sanseoplevelse i en kold tid.
Men husk, at vi kan sammensætte præcis den menu, I drømmer om, så I kan give jeres gæster en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

FORÅR menu

Højstrupgård forårsmenu

Foråret byder altid på et hav af skønne fester. Bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og meget andet. Hos Konventum kan I holde den store dag i unikke omgivelser med en skøn forårsmenu af sæsonens gode råvarer.

Men husk, at vi kan sammensætte præcis den menu, I drømmer om, så I kan give jeres gæster en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

SOMMER menu

Højstrupgård sommermenu
Nyd de lyse sommernætter med en fest på Højstrupgård. Vores dygtige køkken har sammensat en lækker menu, der bugner af sommerens gode råvarer og lækre frugter, som jeres gæster sent vil glemme. Og så skal der danses til den lyse morgen.

Øresundsbuffet

Højstrupgård_menu_Øresundsbuffet
Nyd Højstrupgårds populære Øresunds- buffet med panoramaudsigten over sundet og Sverige lige uden for døren. Vores Øresundsbuffet er spækket med gode råvarer, hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter fra regionen.

Italiensk buffet

Højstrupgård_menu_italiensk_buffet
Tag på en gastronomisk rejse sydpå til varmere himmelstrøg med Højstrupgårds populære italienske buffet med det bedste fra de italienske køkken. Præcis som mama ville lave det i sit rustikke køkken på en italiensk bjergskråning.

Carvery

Højstrupgård_menu_carvery
Højstrupgårds Carverybuffet er fyldt med saftigt, mørt kød, hjemmelavede specialiteter og lækre delikatesser. I kan booke vores populære Carverybuffet til både frokost og aftenfest. Vi garanterer, at ingen kommer til at gå sultne i seng.

Klassisk buffet

Højstrupgård_menu_klassisk_buffet
Højstrupgård er kendt for sine overdådige buffeter fyldt med både sunde og syndige retter af gode råvarer. I kan booke Højstrupgårds klassiske buffet til både frokost og aftenfester. Sammen med jer planlægger vi den endelige menu.

Reception & tapas

Højstrupgård_menu_reception_tapas
Hold reception på Højstrupgård og forkæl dine gæster med vores lækre, små retter, som nemt kan indtages stående og ved caféborde. Menuen sammensættes af årstidens gode råvarer, så det bliver en oplevelse for både syn og smag.

Natmad

Højstrupgård_menu_natmad
Højstrupgårds udvalg af natmad byder på alt fra hjemmelavede supper, charcuterie med lækre delikatesser og hot dog buffet med det hele. Så I kan trygt stole på, at vi sørger, for, at I får et velsmagende punktum for en rigtig festlig aften.