Møder på Højstrupgård

Højstrupgård er en istandsat herregård fra 1872, der indbyder til fordybelse, ro og hygge i intime, eksklusive rammer. Herregården ligger cirka tre km fra Helsingør centrum og er placeret midt i en 300.000 kvm stor park, omkranset af skovarealer og med en betagende udsigt over Øresund.

Unikke rammer til unikke møder

Hos os er der plads til alle, uanset om der er behov for ro og fordybelse, aktiv læring eller teambuilding med fart over feltet. Højstrupgård råder over flere forskellige typer lokaler, fra plenumlokaler til små grupperum. Derfor kan herregården rumme mange forskellige typer arrangementer og aktiviteter.

Forneden kan du få mere at vide om vores mødepakker, og alt andet der står i relation til dit møde. Skulle du have spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Mødepakker

Hos Højstrupgård tilbyder vi forskellige mødepakker, alt lige fra dagsmøder til konferencedøgn. Har du særlige behov eller ønsker i forbindelse med dit møde hos os, kan vi også skræddersy en pakke til dig.

Alle mødepakker er inkl. vores standard AV-pakke, som indeholder:

  • Projektor eller skærm
  • Whiteboard
  • Flipover
  • Værktøjskasse med kuglepenne, post-it-blokke, tape, saks, tuscher

 

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Mødelokaler og auditorium

Højstrupgård råder over 1 stort mødelokale med plads op til 100 personer i biografopstilling og 60 personer i skolebordsopstilling. Lokalet er lyst med udsigt over grønne områder og Øresund og er udstyret med projektor, lærred, tavle, musikanlæg, DVD afspiller samt mikrofon.

Derudover råder huset over 6 mødelokaler, udstyret med projektor og lærred eller smartskærm, med plads fra 12 til 56 personer og 6 grupperum.

Bliv herregårdsejer for en dag

Nogle gange er der behov for, at være helt for sig selv. Måske har I behov for at kunne brede jer lidt mere ud, eller måske har I brug for at være fuldkommen uforstyrret. Uanset grunden, så tilbyder vi også muligheden, at få hele Højstrupgård for jer selv.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(