Konference på Højstrupgård

Skab ro om dit møde eller din konference

På Højstrupgård er der en helt særlig stemning. Lige uden for mødelokalerne skinner solen i Øresunds blå bølger, fuglene kvidrer i parkens træer og den gamle herregårds tykke mure lægger en dæmper på hverdagens stress og jag. Her kan I holde møde eller konference helt uforstyrret med ro og nærvær til at tale om de forandringer eller udfordringer, I arbejder med. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Højstrupgård.

Attraktive priser på møder

  • Dagmøde kr. 735,- / Konferencedøgn kr. 2.249,-

  • Der kan afbestilles 100% frit, indtil 14 dage før 1. arrangementsdag.
    Højstrupgårds afbestillingsregler er nogle af branchens mest fordelagtige. Heldigvis bliver de ikke brugt særlig tit.

  • Kontakt os: Tlf.: (+45) 49 28 09 00 Mail: info@hojstrupgaard.dk

Vores lokaler

Konference_lokaler_Højstrupgård
På Højstrupgård finder du 12 smukke mødelokaler med hver deres stemning. Så hvad enten I er til udsigt over hav, park eller kunstværker, så har vi et lokale til jer. Om I afholder mindre, eksklusive møder eller større konferencer, så står vi klar til at gøre jeres ophold på Højstrupgård til noget ganske særligt. 

Mødepakker & AV

Mødepakke_Højstrupgård
Hos os behøver I ikke være nervøse for teknikken. Vi har altid en fast AV-tekniker tilknyttet opstarten af jeres møde eller konference, så I kan få en god start på dagen med styr på teknikken. Vores tekniker er en del af vores faste mødepakker. Alle dele af mødepakken kan selvfølgelig tilrettes, så I får det præcis, som I drømmer om

Den digitale konference

Digital_konference_Højstrupgård
Lad os gøre det endnu nemmere for jer. Via vores online registreringssystem kan vi tage os af alle jeres deltageres individuelle behov og give dig et nemt og hurtigt overblik over tilmeldingerne. Vi tilbyder jer også jeres helt egen konference-app, hvor I kan uploade deltagerliste, program, præsentationer, billeder, video og meget mere. 

 

Hold møder i det grønne

Grønne_møder_Højstrupgård
Lider I også af analog længsel i hverdagen? Hos os og vores nabo Konventum kan I dyrke nærvær, samtale og tilstedeværelse som en del af jeres møde ved at bruge vores mange udendørs mødefaciliteter i skoven, parken og på stranden ved Øresund. Her er ingen tekniske og digitale gadgets, der forstyrrer jeres dialog, debat eller oplæg.

Teambuilding & Aktiviteter

Teambuilding_Højstrupgård
På Højstrupgård har vi 300.000 kvm park, skov og strand, som giver mulighed for teambuilding og aktiviteter af enhver art. Vi har egen golfbane, skovfitness, løbe- og cykelruter, sauna og havbad i Øresund (ca. 350 m). Så her er rig mulighed for at få frisk luft til hjernen og ny energi i kroppen i løbet af jeres ophold. 

Vores historie

Højstrupgård_Historien
I over 60 år har Højstrupgård fungeret som konference- og kursusejendom, men husets historie går endnu længere tilbage end det. Siden 1790 har der været bygninger på grunden, ejet af både adelige og borgerlige. I 1957 køber LO det nuværende Højstrupgård og indretter det til det konferencevenue, det er i dag.

Kontakt Højstrupgård

Ønsker du at afholde konference, møde eller selskab på Højstrupgård,
så kontakt os 49 28 09 00, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.