Om Højstrupgård

Højstrupgård kort fortalt

Højstrupgård er et hotel- og konferencecenter beliggende cirka tre km fra Helsingør centrum. Huset er fra 1872, og det fik sit navn året efter, opkaldt efter Heibergs romantiske festspil "Elverhøj".

Højstrupgård ligger i en stor park på 300.000 kvm, omkranset af lindetræer og rhodondendronbuske og med den smukkeste udsigte over Øresund og Sverige.

Højstrupgård er det perfekte sted at holde fester, gastronomiske arrangementer og bestyrelsesmøder. 

I 2018 overtog Fonden LO-skolen driften af Højstrupgård. Fonden LO-skolen er en selvejende fond, der driver hotel- og konferencecenteret Konventum A/S, som Højstrupgård er en del af.

Praktiske informationer

Hvordan kommer jeg til og fra Højstrupgård? Hvordan er parkeringsforholdene og kan jeg tanke min elbil op hos jer? Svarene på disse spørgsmål og andre praktiske informationer finder du på denne side.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Grøn nøgle

Højstrupgård modtog i 2021 den grønne nøgle, der er turismens internationale miljømærke. 

Green Key (Den Grønne Nøgle) er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Green Key findes nu på omkring 3000 turistvirksomheder i omkring 60 lande.

Højstrupgårds historie

Højstrupgårds historie starter længe før selve huset bliver bygget i 1872. Vil du dykke ned i husets historie fra middelalderen og frem til i dag, så kan du læse med her.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Højstrupgårds bestyrelse

I 2018 overtager Fonden LO-skolen driften af Højstrupgård. Det er ligeledes Fondens bestyrelse, der er øverste led hos Højstrupgård. Fonden bestyrer desuden Konventum A/S, der ligger et stedkast fra Højstrupgård.

Du kan læse mere om bestyrelsen på Konventums hjemmeside.