COVID-19 forholdsregler på Konventum & Højstrupgård 

Tryghed og sikkerhed for både gæster og medarbejdere på Konventum og Højstrupgård er vigtig for, at vi kan danne gode rammer for både gæsteaktiviteter og som arbejdsplads.

Vi glæder os over at Corona restriktionerne er bortfaldet tirsdag den 1. februar 2022, men på grund at det høje smittetryk, har vi valgt stadig at passe ekstra godt på vores gæster og medarbejdere, og fortsætter derfor med følgende tiltag i februar.

Servering af måltider og pauseforplejning

Ekstra fokus på hygiejne

Vores personale er ekstra opmærksomme på god håndhygiejne og rengøring og afspritning. For vores gæster er der håndsprit tilgængelig i alle lokaler og fællesområder samt engangshandsker ved serveringsområder.

Mærker du symptomer på sygdom inden din ankomst til Konventum & Højstrupgård, skal du blive hjemme og håndtere dette efter Sundhedsstyrelsens anvisninger. 

Bliver du syg under dit ophold på Konventum & Højstrupgård skal du tage hjem så hurtigt som muligt, informerer receptionen på 49 28 09 00 eller receptionen@konventum.dk samt din mødeleder/organisator.  

Nærmeste hurtigtestcenter er Birkedalsvej 31 (Prøvestenscenteret) i Helsingør. Der er åbent 08:00 – 20:00 på hverdage & 10:00- 18:00 i weekender. Ingen tidsbestilling er nødvendigt.

 

Vi står til rådighed for uddybende spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med på 4928 0900 eller på booking@konventum.dk

 

Vi glæder os til at byde sikkert velkommen til Konventum & Højstrupgård 

HORESTAs Safe to Visit logo