Selskabslokaler

Højstrupgård er det perfekte venue til bryllupper og andre større fester såsom konfirmationer og runde fødselsdage. Sundstuerne er perfekt til at holde receptionen og den hyggelige restaurant med adgang til terrasse og en fortryllende udsigt skaber en hyggelig og festlig ramme og ethvert selskab.

Lidt praktisk info om vores selskabslokaler

Hos Højstrupgård kan du holde selskaber fra 50 personer og op til 90 personer. For at give dig et bedre indtryk af faciliteterne har vi forsøgt at beskrive vores lokaler og restaurant. Vi håber det kan gøre det nemmere for dig at vurdere, om du skal holde dit næste selskab hos os. 

Du kan se billeder af de lokaler i billedgalleriet forneden.

Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte vores selskabskoordinatorer på mail selskab@konventum.dk eller ringe mandag til fredag fra kl. 8-16 på telefon 4928 0900.

Festlokalet Sundstuerne

Hos Højstrupgård holdes receptioner og fester i festlokalerne kaldet Sundstuerne. Sundstuerne er to stuer der ligger i forlængelse af hinanden, hvilket gør rummene meget fleksible, da de kan adskilles eller samles til et stort rum.

Gennem Sundstuerne er der også adgang til Højstrupgårds smukke terrasse, der åbner op mod den store, grønne park og en betagende udsigt over Øresund. 

Restauranten

Højstrupgårds restaurant har plads til selskaber fra 50 personer og op til 90 personer. Til den venstre side af lokalet er der adgang til terrassen med bænke og udsigt over golfbanen. På den højre side af lokalet er der et stort glasparti, der er på højde med nogle af parkens træer. I sommer-, forår- og efterårstiden giver det oplevelsen af at sidde i trækronerne. Det giver et roligt og samtidig betagende baggrundsbillede. I vintertiden viger bladende for udsigten over Øresund.

I restauranten er der mulighed for forskellige bordopstillinger alt efter størrelsen på selskabet.

Alto bar

Alto bar er vores hyggelige bar, hvor I kan spille musik, drikke et lille glas, nyde stemningen og hinandens selskab. Baren har stort vinduesparti med udsigt ud mod parken og Øresund. I baren er der siddepladser til dit selskab og en bar med fustage.