Gastronomi og gode smage

Når I holder fest hos os, tager jeres menu afsæt i sæsonens gode råvarer, som vores kokke tilbereder med kærlighed og omtanke for den gode smag. Vores køkkenhaven og omkringliggende natur er vores skatkammer, så friske, syltede, henkogte og fermenterede grøntsager, frugter og urter vil indgå i jeres menu, hvor det er muligt hele året rundt.

Selskabsmenu, reception og buffeter

Vi tilbyder forskellige typer servering til din fest. Alt efter om du ønsker en tallerkenserveret menu eller buffet, brunch eller en reception finder vi i fællesskab den rigtige løsning for dit selskab.

Ønsker du en menu, der f.eks. er vegansk, vegetarisk eller noget helt tredje, så er dette også muligt. Har du allergikere i dit selskab kan vi også tilpasse menuen til dem, så de får en ligeså god smagsoplevelse som de andre gæster.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Bryllupskage og festlige kager

Hvad er en fest uden en kage? Vores dygtige konditor kan fremtrylle forførende kager efter jeres ønske. 

Sammen med vores selskabskoordinator finder I frem til den rigtige sammensætning af smage og udseende for kagen og selvfølgelig er det også muligt at prøvesmage, hvis I ønsker dette.

Ønsker du en kage, der f.eks. er vegansk, vegetarisk eller noget helt tredje, så er dette også muligt. Har du allergikere i dit selskab kan vi også tilpasse kagen til dem, så de får en ligeså god smagsoplevelse som de andre gæster.